Zeilvakantie vanuit de haven van Poros

Poros is een romantisch eiland, een eiland van rust.

Zeiljacht huren in Poros – Griekenland.

Geniet van je zeilvakantie in de rustige Saronische en Argolische Golf. Bezoek leuke en ludieke plaatsen zoals Poros, Aegina, Spetsas, Navpilon en Aegina. De gemiddelde zeilafstand bedraagt 15 tot 20 nm met onderweg voldoende mogelijkheden voor lunchen in een van de talrijke baaien. Voor de gevorderde zeiler liggen de Cycladen als uitdaging. Alle zeiljachten met vertrek vanuit Poros kunnen het gehele seizoen mee in ons Nederlands/Engels flottielje.

Boek uw zeilvakantie vanuit Poros

Aanbiedingen & last-minutes

Check ook onze last minutes en aanbiedingen.

Zoek en boek

Vanuit Poros in Griekenland kun je via Wishful Sailing:

zeilboot huren, bareboat varen, flottielje zeilen, catamaran zeilen, boot verhuur met schipper en meezeilen voor een geweldige zeilvakantie vanuit Poros in Griekenland.

Bijzonderheden in / rond Poros

Poros is een van de eilanden in de Saronische Golf, bestuurlijk hoort tot het bij de provincie Attica. Poros is maar 23 km2 groot en telt ongeveer vijfduizend vaste inwoners.

Poros bestaat eigenlijk uit twee eilanden, namelijk Sferia en Kalavria. Sferia is het kleinste eiland, het is een vulkanisch eiland, hierop is het grootste deel van de hoofdstad Poros-stad gebouwd.

Poros

Het grotere eiland, Kalavria, is het vruchtbare, fraai begroeide deel van Poros. Tussen de twee eilanden is een smal kanaal, de twee eilanden zijn met een brug verbonden.

Wat je in Poros stad zeker moet bezoeken is het archeologisch museum op het Korizi-plein.

Pin It on Pinterest